Solimpeks®

A Solimpeks a világ első gyártói közé sorolható, aki a hibridkollektorok elvét piacképes termékké tökéletesítette. A Solimpeks 30 év tapasztalatával, a világ több, mint 60 országában már bizonyított a minőség, a megbízhatóság és az optimális ár/értékarány tekintetében.

Saját kutatási és fejlesztési részleggel rendelkezik. A céget a napenergia-hasznosítás területén a 10 legjobb vállalat között tartják számon.

A Solimpeks a megújuló energiaforrások területén több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik. De mindig előre tekint, amire jó példa a Volther® hibridkollektor. A Solimpeks az első gyártók közé tartozik, akik ezzel az ultramodern rendszerrel a piacra lépett. Saját kutató és fejlesztőrészleg dolgozik az innovatív és jól átgondolt rendszereken. A tökéletesre csiszolt előállítási folyamatok, magasan képzett szakemberek, valamint első osztályú alkatrészek felhasználása jellemzi a Solimpeks vállalatot. Termékei magas színvonalúak, amelyet mintegy húsz nemzetközi tanúsítvány is igazol. Ezek között megtalálható Solar-Keymark-Zertifikát, CE-engedély és TÜV-tanúsítvány.